asLy GüLÇiN-Ji @DM!N

Mesaj Sayısı : 463 Grup hepsiden en çok kimi seviyorsun? : quLcHin Bu site nasıl? Beğendin mi? : eßt. qsL Kayıt tarihi : 13/10/07
 | Konu: qörMediqLeriniz.... Ptsi Ekim 22, 2007 9:27 pm | |
| _________________ ------------------------------------------------------------ ****aLakaya maydaNozLar kraLLıqıı****
imzam ve avatarımı yapan jNm adMinm büşRa Ya teşeKKür ederM ÇalmayıN usuLuRsunuZ !!! KoLo_HorTLaqxD |
|
BsR. YosHy-Ji @DM!N

Mesaj Sayısı : 356 Yaş : 23 Nerden gelirsin? : bursa Grup hepsiden en çok kimi seviyorsun? : hepsi-m ama biraz daha fazla yasemin-im Bu site nasıl? Beğendin mi? : zaten sitenin adminiyim yani benim sitem:) Kayıt tarihi : 21/08/07
 | Konu: Geri: qörMediqLeriniz.... Salı Ekim 23, 2007 10:14 pm | |
| ben bunları görmüştüm ama olsun yinede paylaşmak önemli tşkler cnm _________________  SİTEMİZ SADECE YASEMİN VE GÜLÇİN SİTESİ DEĞİLDİR SADECE YASEMİN VE GÜLÇİN ÖN PLANDADIR... |
|
asLy GüLÇiN-Ji @DM!N

Mesaj Sayısı : 463 Grup hepsiden en çok kimi seviyorsun? : quLcHin Bu site nasıl? Beğendin mi? : eßt. qsL Kayıt tarihi : 13/10/07
 | |
asLy GüLÇiN-Ji @DM!N

| |